maanantai 11. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 110411

Kuinka mukavaa olisikaan vetäytyä rauhaan ja hiljaisuuteen! Kuu ravussa saa näiden lisäksi voimansa perheestä ja yhteenkuuluvuudesta. Aamulla kuun kolmio Venukselle kaloissa korostaa tunteiden herkkyyttä ja romantiikkaa.

Rauhaisa tämä päivä ei tosin ole. Auringon ja kuun neliö on tarkka klo 15:05, mutta se sävyttää koko päivää. Kuun ensimmäinen neljännes korostaa omaa identiteettiä sanoutumalla irti juurista, perinteestä ja perheestä murrosikäisen tavoin.

Marsin neliö oinaasta Plutolle kauriissa nostaa pintaan tukahdutetut halut, tunteet ja toiveet. Nyt juuri halu tehdä juuri niin kuin minä haluan on suuri. Se ei tosi ole helppoa, sillä vastustus on kova. Turhautuminen voi purkautua aggressiona. Tämän vuoksi Marsin ja Pluton neliöllä on hyvin väkivaltainen maine.

Energiaa tässä päivässä kyllä riittää. Ei ole pakko nousta vanhempia, esivaltaa, aviomiestä/-vaimoa tai työnantajaa vastaan. Hiertävät ongelmat voi yrittää ratkaista neuvottelemalla, joustamalla ja hakemalla yhteistä pintaa. Siitäkin huolimatta, että pakottaminen on Marsin ja Pluton neliön teko.

Ei kommentteja: