lauantai 16. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 160411

Kuu siirtyi aamulla vaakaan eikä kukaan halua sanoa pahaa sanaa kenellekään. Diplomaattisuus ja kaikenlaisen riidan välttäminen ovat nyt luontevia toimintatapoja. Tämä voi tapahtua syrjäyttämällä omat tarpeet ja halut. Pääasia on, että muut hyväksyvät, että on rauha ihmisten kesken ja että on kaunista.

Niinhän sitä voisi luulla, mutta kuu vaa’assa on kuuluisa myös riitelijänä ja vänkääjänä. On niin kiva heittää provosoiva kommentti, katsoa ja kuunnella kun ihmiset tuohtuvat ja heittää lisää vettä kiukaalle. Kuun oppositio Uranukselle oinaassa puolenpäivän aikaan lisää taipumusta ärhentelyyn ja heittää yllättäviin tilanteisiin.

Illalla kuun neliö Plutolle kauriissa lisää tunteiden intensiteettiä ja tarvetta kaivaa totuus esiin. Totuus itsestä, muista, vallanpitäjistä ja maailmasta.

Vielä on aikaa pohtia, ketä äänestää eduskuntavaaleissa. Merkurius oinaassa on suora, nopea, välitön, vilpitön ja vaistonvaraisia ratkaisuja tekevä, jolloin pitäisi olla helppoa valita ehdokkaansa. Tosin Merkurius perääntyy ja silloin asioita harkitaan useaan otteeseen ja saattaapa taktikointikin tulla mieleen, jos siten pääsisi paremmin haluttuun lopputulokseen.

Järkevää? Kuka tietää, mikä tänä aikana on järkevää? Äänestääkö sydämellä vai järjellä on näiden vaalien suurin kysymys. Kuu on vaa’assa ja päätösten tekeminen on vaikeaa. Tämän vuoksi veikkaan, että moni tekee lopullisen äänestyspäätöksen vasta äänestyskopissa.

Ei kommentteja: