keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 010611

Kuu siirtyi yöllä kaksosiin ja on koko vuorokauden vanhankuun vaiheessa. Kaksosten merkkiin liittyy nuoruus poikamaisella tavalla (Peter Pan –tyyppi), mutta vanhakuu voi hieman hillitä nuoruuden intoa tänään.

Kuun sekstiili Uranukselle oinaassa lisää päivän hysteeristä fiilistä, jonkin epämääräisen odotusta. Aivan kuin mitä tahansa voisi tapahtua. Auringon kolmio kaksosista Saturnukselle vaa'alle huomauttaa, että vain tätä hetkeä voi elää, ei menneisyyttä eikä tulevaisuutta.

Päivän omituisia fiiliksiä selittää heti keskiyön jälkeen 2.6. tapahtuva osittainen auringonpimennys ja uusikuu. Auringonpimennyksillä on ikävä maine astrologiassa, sillä niihin liittyvät sellaiset elämänmuutokset, joihin et itse juurikaan pysty vaikuttamaan. Auringonpimennyksen vaikutus voi alkaa jo pari viikkoa ennen pimennystä ja kestää puolisen vuotta. Silti tämä auringonpimennys on vasta harjoittelua verrattuna 1.7. toteutuvaan auringonpimennykseen.

Auringonpimennys tapahtuu aina uudenkuun aikaan ja siksi siihen liittyy myös uuden alku. Uusikuu kaksosissa korostaa uteliaisuutta, tiedonhalua, iloa, kepeyttä, tiedonjakamista ja sosiaalisuutta.

Ei kommentteja: