perjantai 3. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 030611

Vähän ennen puoltapäivää rapuun siirtynyt kuu pitää lujasti kiinni ystävistään, perheestään ja suvustaan. Huumorintaju on herkkää ja fiilikset vaihtelevat nopeasti.

Olisi ehkä kannattanut ottaa lomaksi tämä päivä. Merkuriuksen neliö kaksosista Neptunukselle kaloissa sekoittaa sanat ja ajatukset. Palavereissa ei kannata odottaa loistavia tuloksia, ainakaan nopeasti, sillä päätettäviin asioihin assosioituu mitä kummallisimpia asioita. Puhumattakaan siitä, että omien ajatusten pukeminen sanoiksi niin että sinä ja muut sen ymmärtävät, voi olla todella haasteellista.

Ja ehkä juuri tämän kaiken sekasotkun takia intuitiivisuus on huipussaan. Samoin puheeseen, kirjoittamiseen ja kaikkeen viestintään voi tulla ajatonta lennokkuutta, sellaista jota ei muulloin tavoita.

Neptunus pysähtyy ja aloittaa perääntymisen tänään. Neptunus matkaa takaisin vesimieheen 5.8. ja pysähtyy vesimiehen 28 asteeseen.9.11. Pysähtynyttä planeettaa pidetään erityisen vahvana vaikutukseltaan. Lisäksi Neptunus on omassa merkissään kaloissa, joten Neptunuksen alaiset asiat ovat tänään voimissaan: unennäkö, intuitio, luovuus, unelmointi, psyykkinen herkkyys, mielikuvitus, myötätunto, rakkaus ilman ehtoja ja rajattomuus ylipäätään. Kuten myös selkeyden puuttuminen ja todellisuuden pakeneminen huumeisiin, alkoholiin ja muihin addiktioihin. Tosin Neptunus ei ole varma, mikä on se todellisuus, jota on paettava.

Jupiter on tänään viimeistä päivää oinaassa.

Ei kommentteja: