torstai 2. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 020611

Uusikuu kaksosissa sävyttää päivän kevyeksi tuulahdukseksi, jota uteliaisuus ja tiedonhalu maustavat. Öinen auringonpimennys jatkaa muutostyötään vielä pitkään.

Illalla, klo 23:02, Merkurius siirtyy härästä omaan merkkiinsä kaksosiin. Merkurius on vikkelä käänteissään ja omassa merkissään se viipyy vain kaksi viikkoa. Merkurius, jumalten sanansaattaja ja auringon puhemies, on kaksosten merkissä taitava puhuja, hurmaava, ystävällinen, sosiaalinen ja tiedonjanoinen. Kaikki tieto vetää puoleensa uskomattomalla tavalla. Merkurius kaksosissa prosessoi saamansa tiedon ja jakaa sen kaikille ja kaikkialla. Viestintä, liikenne ja kauppa ovat Merkuriuksen erityisaloja, joissa nyt tapahtuu nopeasti kaikenlaista.

Unettomuus, hajamielisyys ja hermostuneisuus ovat oireita siitä, että ahmittu tiedonmäärä on valtava, sitä on jopa liikaa. Kaiken maailman tieto pyörii päässä eikä anna nukahtaa. Siksi mielenrauhoittaminen ennen nukkumaanmeno olisi nyt tärkeää. Muuten olemme kaikki burn outin partaalla 16.6., kun Merkurius siirtyy ravun merkkiin.

Päivän synttärisankari Johnny Weissmüller (1904-1984) antaa tässä näytteen yhdestä tavasta kommunikoida.

Ei kommentteja: