sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 190611

Kuu älyllisessä ja viileässä vesimiehessä tekee kolmion Saturnukselle vaa’assa ja Venukselle kaksosissa nostaen ihmissuhteet päivän teemaksi. Valmius toimia suhteittesi hyvinvoinnin eteen on suuri. Kuun ja Venuksen kolmion hienostuneisuus ja viehättävyys helpottavat löytämään yhteisen kosketuspinnan.

Merkuriuksen kolmio ravusta Chironille kaloissa lisää kykyä ymmärtää sen, mitä toinen sanoo ja jättää sanomatta. Myös oma tapa ilmaista itseä on avoimempaa ja intuitiivisempaa kuin yleensä. Kuuntele, lohduta ja auta.

Illalla kommunikoinnin sävy muuttuu Merkuriuksen tehdessä oppositiota Plutolle kauriissa. Asioita kaivellaan epämiellyttävän syvältä. Vain sinun löytämäsi ”totuus” on oikea ja sen olet valmis pakottamaan myös muiden totuudeksi. Tai sinä itse huomaat olevasi tällaisen pakottavan manipuloinnin kohde. Viattomasti lausuttu sana voi nostaa pintaan vanhoja haavoja, joita ei tällä aspektilla pystytä selvittämään. Syntyvät riidat ovat katkeria ja repiviä eikä niistä toipuminen ole helppoa.

Onko tällaisesta riitelystä jotain hyötyä? Uskotko vihdoinkin saavasi selville, mitä toinen ajattelee sinusta oikeasti ja mitä itse ajattelet itsestäsi ja toisesta? Kannattaako elämä haaskata valtapeliin? Ennen kaikkea: kun toinen haastaa sinut tällaiseen tilanteeseen, mitä teet?

Ei kommentteja: