tiistai 21. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 210611

Kuu on unelmoivassa ja intuitiivisessa kalojen merkissä koko päivän. Todellisuus ja sen rajat ovat avoimet mielikuvituksen ja herkkyyden kautta.

Mars siirtyi aamulla kaksosiin ja pysyy siinä 3.8. asti. Tekojen ja toiminnan moottori löytyy mielestä, sen älyllisistä ja tiedollisista tarpeista. Mielestä tulvii ideoita jatkuvalla syötöllä. Koska kaikkia on mahdoton toteuttaa, päätä toteutettavat, tee niistä lista. Ja uusien ideoiden tullessa päivitä lista. Mars kaksoissa on hyvin sosiaalinen ja vikkelä liikkeissään. Sanojen ruoskalla sivaltaminen sujuu oikein hyvin, ehkä liiankin hyvin tänä aikana.

Kesä alkaa tänään virallisesti klo 20:16 auringon siirtyessä rapuun, jolloin saamme viettää myös kesäpäivänseisauksen hetkeä. Vuoden pisin päivä, miten ajattelit sen viettää? Taikoja tehden, päivän maagisuuteen luottaen?


Ravussa tunteet ovat suuria ja tunnevaihtelut vikkeliä. Huomio kiinnittyy henkilökohtaiseen elämään. Ehkä juuri siksi monet aloittavat kesälomansa Juhannuksena. Vihdoinkin aikaa itselle ja perheelle!

Moni asia tuntuu tökkivän tänään. Asialla on Merkuriuksen neliö ravusta Saturnukselle vaa’assa. Neliö on tarkka klo 21:43, mutta se vaikuttaa pitkin päivää. Kommunikaatiokatkokset ja väärinymmärryksiä ei voine välttää. Ei ehkä kannata olettaa, että toinen osaa lukea ajatuksia tai ymmärtää puolesta sanasta asiasi.

Ei kommentteja: