perjantai 24. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 240611

Juhannusidylli: rakastavaiset, perheet ja sukulaiset yhdessä mökillä järven/meren rannalla juhannuskokon liekehtiessä syömässä, juomassa, nauramassa, kesästä ja hyvästä olosta nauttien. Idyllin toteutumista tukee aurinko ravussa, joka vahvistaa tarvetta olla yksityinen, piilossa omalla mökillä, yhdessä perheen kanssa ja päästä veden äärelle.

Auringon ja Jupiterin sekstiili tuo hyvää fiilistä ja iloa elämän antimista.

Yhteispelillähän se sujuu. Kuu on kuitenkin itsekkäässä oinaassa nostaen jokaisen omat tarpeet ja halut ensisijaisiksi toiminnan yllykkeiksi. Kuun kiivas neliö Merkuriukselle ravussa voi nostattaa sanaharkan jos toisenkin. Suvun kerääntyessä yhteen viettämään juhlaa kiistely rapumaisista aiheista (esim. kuka välittää eniten) ovat lukuisat.

Auringon neliö Uranukselle ja Marsin sekstiili Uranukselle ovat enemmän huomisen juttuja. Yllätyksiin ei voi edes varautua, sillä ne tulevat odottamatta ja ennalta aavistamattomassa muodossa.

Vuorokauden vaihduttua kuun sekstiili Venukselle kaksosissa muistuttaa flirtin ihanuudesta.

Juhannusidylli kaupungissa onkin sitten aivan eri asia. Perheen ja suvun tilalle tai lisäksi tulevat tuntemattomat ihmiset ravintoloissa ja juhannuskokoilla antaen kuulle oinaassa enemmän tilaa mellastaa vaistojensa varassa.

 
Hauskaa Juhannusta!

Ei kommentteja: