tiistai 5. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 050711

Kuu siirtyi aamuyöllä neitsyen merkkiin. Tarve tehdä asiat oikein ja kunnolla kiinnittää huomion yksityiskohtiin. Kaaos, sotku, epäjärjestys ja lika saavat nyt kyytiä kodeissa, työpaikoilla ja - ajattelussa. On aika analysoida tunteita ja löytää logiikka tunteista, elämänkokemuksista ja koko maailmasta.

Neitsyestä kuu tekee kulmia useisiin muihin planeettoihin. Kuun kolmiot Jupiterille härässä ja Plutolle kauriissa iltapäiväkahvin aikaan saavat elämän maistumaan mielekkäältä, tärkeältä, jopa mansikalta. Puhutaan tunteella juuri oikeista asioista - niistä joilla on merkitystä – ja tehdään se ystävällisesti, hurmaavasti ja rakastavasti.

Illalla yhdeksän aikaan kuun neliö Marsille kaksosissa muuttaa äänen kellossa. Ai että, tuo toinen osaa olla ärsyttävä. Miksei mikään suju? Miten raivostuttavaa kaikki onkaan! Ja miksi ihmeessä tuo toinen suuttui niin kovasti? Onneksi tämä menee nopeasti ohi.

Neitsyen merkin hallitsija Merkurius teki aamuyöllä kolmion Uranukselle oinaassa. Huikeat oivallukset ja keksinnöt liitetään tähän planeettakuvioon. Joskus huikein oivallus kuitenkin on, että sinä olet sinä ja sinulla on oikeus olla vapaasti oma itsesi.

Merkuriuksen neliö Jupiterille härässä saa kaiken tuntumaan suurelta. Vähintään maailmanvalloitus on mielessä, mieluummin koko universumin. Suunnitelmat tavoitteen saavuttamiseksi jäävät tosin melko yleiselle tasolle. Pääasia, että suunnitellaan ja puhutaan suunnitelmista!

--------------
Lue lisää esim. kuusta neitsyessä klikkaamalla tunnistetta.

Ei kommentteja: