torstai 7. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 070711

Kuu vaa'assa nostaa keskiöön ihmissuhteet, arvot ja itselle tärkeät asiat. Elätkö arvojesi mukaisesti? Oletko ihmissuhteissasi oma itsesi vai myötäiletkö vaakamaisesti toista?

Vaa'asta kuu tekee neliön Venukselle ravussa, opposition Uranukselle oinaassa, neliön Plutolle kauriissa ja sekstiilin Merkuriukselle leijonassa. Vaakakuun tapana on lähestyä myös tunteita älyllisesti, mutta näillä kuun aspekteilla se voi olla vaikeaa. Tunteet heilahtelevat tänään äärilaidasta toiseen, yllätykset eivät aina ole miellyttäviä, etenkään ne menneisyydestä esiin pulpahtavat. Onneksi päivän viimeinen kuun tekemä aspekti, sekstiili Merkuriukselle, antaa ainakin sanat kaikille päivän tapahtumille.

Jupiterin härästä tekemä kolmio Plutolle kauriissa on tänään tarkka klo 16:47 vapauttaa sisäiset voimasi, joista et aikaisemmin ollut edes tietoinen. Muutos kohti parempaa itseä alkaa. Vanhasta irtipäästäminen on tämän aspektin myötä helppoa ja ajankohtaista. Onnellisuus saa syvemmän merkityksen. Lähes kaikkea hyvää. Aspektin toinen planeetta on kuitenkin Pluto, joka tunnetaan ankarana muutosvoimana. Uudelleensyntymisen planeetta Pluto voi jopa ihanassa kolmiossa Jupiterin kanssa vaatia totuuden kohtaamista niin syvältä, että se tekee kipeää.

Vuorokauden vaihdettua perjantaiksi Venus ravusta tekee neliön Uranukselle oinaassa klo 00:44. Impulsiivisuus raha- ja rakkausasioissa voi johtaa vaikka mihin.

---------------
Lue lisää tunnisteiden avulla esim. kuusta vaa'assa.

Ei kommentteja: