lauantai 9. heinäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 090711

Ihmissuhteisiin (Venus) kohdistuva Pluton uudistusvoima on oppositiossa vaativa. Keinot eivät aina ole niin mukavia – manipulointi, hyväksikäyttö, vanhojen haavojen esiin nostaminen – eikä kyyneleiltä voine välttyä. Vihan ja rakkauden tunteita välittää voimakas seksuaalinen energia.

Venuksen opposition ravusta Plutolle kauriissa koettelee tunteita, ihmissuhteita ja sosiaalisia tilanteita. Jo jonkin aikaa esillä ollut kysymys avioliitosta (Pluto kauriissa, yhteiskunta ja valta) samaa sukupuolta olevien välillä (Venus ravussa, parisuhteisiin liittyvä yksityisyys), on yksi ilmentymä tästä oppositiosta. Kyse on vallasta, ihmissuhteista ja – seksistä.

Venuksen sekstiili ravusta Jupiterille härässä keventää tunnelmaa tuomalla hyvää fiilistä ja flirttiäkin päivään.

Merkuriuksen sekstiili leijonasta Saturnukselle vaa’assa auttaa jäsentämään tunnemyrskyt, pukemaan ne sanoiksi. Käytännölliset, selkeät ja loogiset ratkaisut luovat tulevaisuutta.

Uranus oinaassa on ollut pysähtyneenä jonkin aikaa ja alkaa peruuttaa huomenna. Pysähtynyt Uranus yllättää eikä tarkkoja aikatauluja kannata tehdä. Hermostuneisuus, levottomuus ja tyytymättömyys voi purkautua unettomuutena ja liiallisena energiana.

Kuu siirtyi skorpioniin puoli kymmeneltä aamulla. Voimakkaiden tunteiden hallinnan mestari skorpioni esittää ulospäin pokerinaamaa, vaikka sisällä kiehuisi. Voimakasta tunne-elämää värittävät kuun tekemät aspektit: kolmiot Neptunukselle ja Chironille kaloissa, Venukselle ravussa, sekstiili Plutolle kauriissa ja oppositio Jupiterille härässä.

Ei kommentteja: