maanantai 1. elokuuta 2011

Päivän horoskooppi 010811

Toimelias ja yllätyksiä sisältävä päivä alkoi Venuksen kolmiolla Uranukselle leijonassa klo 07:09. Omaksi ällistykseksesi viehätyt kaikesta uudesta ja erilaisesta. Uskallat ottaa riskejä ihmissuhteissa ja rakkaudessa, tutustu uusiin ihmisiin. Venuksen ja Uranuksen kolmion vaikutus alkoi eilen ja kestää tämän päivän.

Kuu leijonassa teki sekstiilin Marsille kaksosissa klo 09:20 ja tunteet ohjaavat tekojasi. Olet suurieleinen, utelias ja suhtaudut lämmöllä muihin ihmisiin.

Kuu siirtyi neitsyen merkkiin klo 11:41. Yksityiskohtien lumo näkyy täydellisyyden tavoittelussa. Nautit tiedosta, oppimisesta ja tosiasioista, mutta kuun oppositio Neptunukselle kaloissa klo 11:51 hämärtää todellisuudentajua. Kuun konjunktio Merkuriuksen kanssa klo 13:28 poistaa Neptunuksen usvan ja näet asiat kirkkaasti. Analyyttinen mielesi ratkaisee ongelmia sujuvasti. Olet taitava sanoissasi ja pystyt puhumaan tunteistasi sujuvasti.

Auringon neliö leijonasta Jupiterille härässä on tarkka klo 17:24. Nautinnot ja elämänilot ovat keskeisiä tämän ja huomisen päivän. Huikea optimismi herättää suuria odotuksia tulevaisuuden suhteen vähäistenkin vihjeiden perusteella. Luotat omiin kykyihisi.

Ei kommentteja: