keskiviikko 3. elokuuta 2011

Päivän horoskooppi 030811

Merkurius perääntyy 27.8. asti. Tänä aikana tapa havainnoida ja ymmärtää asioita on jokaisella omanlaisensa. Ymmärretyksi tuleminen ja väärinkäsitysten välttäminen vaatii rautalankamallia, eikä sekään takaa haluttua lopputulosta. Siksi Merkuriuksen perääntymisen aikana ei suositella mm. sopimusten tai isojen kauppojen tekemistä. Sähköpostit ja tekstarit lähetät vahingossa väärille ihmisille, hyppäät väärään junaan, kuljet harhaan tutuilla reiteillä. Nämä ovat perääntyvän Merkuriuksen tapoja tarjota uusia näkökulmia eikä niistä sen takia kannata menettää hermojaan.

Mars siirtyy rapuun klo 12:22 ja viipyy siinä 19.9. asti. Suoran ja impulsiivisen toiminnan tulinen Mars ei ole parhaimmillaan tunteiden syvien vesien ravussa. Mielialan ja tunteiden vaihtelut ohjaavat tekojamme. Epäsuora toiminta ja käytös hämäävät jokaista ja niitä on nyt vain opittava ymmärtämään. Puolustat tulisesti kaikkia niitä asioita, jotka koet omiksesi, kuten esim. perhettä, rakkaita, ystäviä, aatteita, kotia.

Kuu siirtyy vaakaan klo 13:04. Tarve olla kaikille mieliksi joutuu heti lujille kuun ja Marsin neliön vuoksi. Toinen vaan sattuu ärsyttämään niin vietävästi, että kiivaan riidan välttäminen vaatii lujaa tahtoa. Diplomaattinen vaaka tekee toki parhaansa. Kuun oppositio Uranukselle oinaassa klo 20:12 ei sekään ole maailman rauhallisin aspekti. Levottomuus ja tyytymättömyys siihen, miten asiat ovat, purkautuu yllättävinä tapahtumina. Eikä tämäkään riitä. Ennen kymmentä illalla tarkaksi tuleva kuun neliö Plutolle kauriissa vaatii tarkastelemaan asioita pohjamutia myöten.

Marsin kolmio Neptunukselle kaloissa antaa kuitenkin mahdollisuuden viettää päivä intuition varassa. Kuin kuplassa lipuen tilanteesta toiseen.

Ei kommentteja: