perjantai 5. elokuuta 2011

Päivän horoskooppi 050811

Nimikkopäivänään rakkaudenplaneetta Venus leijonassa on neliössä hyvän onnen planeettaan Jupiteriin härässä. Neliöaspektit ovat yleensä vaikeita, mutta Venuksen ja Jupiterin neliö voi olla ihmissuhteissa hyvin innostava. Tosin liikoja luvataan ja suunnitelmia laaditaan toisen muuttamiseksi. Jos elämän tarjoamista iloista voi nauttia liikaa, se tehdään Venuksen ja Jupiterin ollessa neliössä. Kukkarolle tämä myös käy heräteostoksina, joiden mielekkyyttä voi olla jälkeenpäin vaikea ymmärtää.

Auringon sekstiili leijonasta Saturnukselle vaa’assa tuo kuitenkin päivään ryhtiä, kurinalaisuutta ja suunnitelmallisuutta, joten aivan holtittomaksi ei elämä tänään repeä.

Perääntyvä Neptunus siirtyi aamulla vesimiehen merkkiin ja palaa kaloihin vasta 3.2.2012. Illuusion, rajojen hämärtämisen, toivon ja pettymyksen planeetta loogisessa ja viileässä vesimiehessä kuulostaa loogiselta mahdottomuudelta. Nähtäväksi jää, mitä rajoja hämärretään, mitä toivotaan ja missä petytään.

Kuu vaa’assa tekee kolmio Neptunukselle vesimiehessä ja saa meidät näkemään päiväunia silmät auki.

Skorpioniin kuu siirtyy vähän ennen kolmea iltapäivällä. Elämän kokeminen intensiivisesti, intohimojen kautta, voi olla onnellista, surullista, vihaista, riemukasta. Pääasia on tunteiden voimakkuus. Kuu skorpionissa ahkeroi tekemällä sekstiilin perääntyvään Merkuriukseen neitsyessä, kolmion Marsiin ravussa, kolmion Chironiin kaloissa ja juuri ennen puoltayötä sekstiilin Plutolle kauriissa. Lue näistä lisää klikkaamalla tunnisteita.

Ei kommentteja: