sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 160111

Toiminnan ja halun planeetta mars siirtyi yöllä vesimiehen merkkiin. Vesimieheen liitetään lukuisia, jopa ristiriitaisia ominaisuuksia. Minulle vesimies on aina alien, joka älyllisen uteliaana haluaa saada selville kaiken ihmisyydestä ja ihmisestä. Painopiste on tällöin sosiaalisuudessa, joka voi olla yllättävän epäpersoonallista.

Marsin ollessa vesimiehessä ei välttämättä olekaan kyse siitä, kuka olet, vaan siitä mitä edustat. Ja tässä on ristiriita. Sekä marsiin että vesimieheen liitetään tarve korostaa omaa yksilöllisyyttä. Muista erottuminen on tärkeää ja se näkyy mm. auktoriteettien ja kaikenlaisen luokittelun vastustamisena. Korostunut halu olla vapaa voi tuntua ihmissuhteissa ja ajattelun kahleista vapautumisena.

Mars vesimiehessä toimii tulevaisuutta varten. Mars vesimiehessä on epäsovinnainen, siksi nyt on aika aloittaa itselle uusia ja ennenkuulumattomia asioita.

Mars on vesimiehessä 23.2. asti. Monipuolinen mars vesimiehessä toteaa tänä aikana, että ”kaikkea pitää kokeilla edes kerran elämässä”, löytää yhdessä tekemisen riemun ja varjelee vapauttaan ajattelemalla että kaikki kahleet on tehty murrettaviksi.

Kuu kaksosissa tuo päivään keveyttä - vaikka kuinka olisi monta rautaa tulessa yhtä aikaa.

Ei kommentteja: