torstai 20. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 200111

Aurinko siirtyi vesimieheen klo 12:19 ja on siinä 19.2. asti. Tänä aikana monet asiat saattavat tuntua kahlehtivilta. Aikaisemmin turvallisuudentunnetta ruokkineet rutiinit ja aikataulut saavat huokaamaan vapaudenkaipuusta. Elämän tyydyttäväksi tekeviä asioita eivät ole mukavuus, tottumus ja tuttuus.

Vesimiehen merkkiin liittyvä vieraus tuntuu siltä, kuin todellakin näkisit asiat ensimmäisen kerran. Katselet elämääsi, ihmissuhteitasi, paikkaasi maailmassa, työtäsi ja tekemiäsi ihmeissäsi. Varmasti jotkut asiat tuntuvat näin nähtyinä hyviltä. Joidenkin asioiden huomaat maistuvan puulta, olevan tylsiä ja merkityksettömiä ja haluat päästä niistä eroon.

Muutoksen avaimia auringon ollessa vesimiehessä ovat toiset ihmiset eli seurallisuus, henkilökohtaisia suhteita laajemmin ymmärrettynä. Kulttuuri näyttäytyy kertomuksena ihmisestä, siitä mitä ja mikä ihminen on. Asioiden käsittely perustuu tietoon ja älyyn pikemmin kuin tunteeseen ja intuitioon.

Kuu siirtyi yöllä leijonan merkkiin. Suhtautuminen asioihin on hyvin henkilökohtaista ja dramaattista. Hyvin kohdeltu kuu leijonassa (kehuja, huomion keskipisteenä oleminen) on sydämellinen, innostava, luova ja antelias. Kehu työtoverisi, sano läheisillesi, että rakastat heitä, anna positiivista palautetta mahdottomissakin tilanteissa ja kuulet kuinka ihminen kehrää.

Ei kommentteja: