perjantai 21. tammikuuta 2011

Päivän horoskooppi 210111

Kuu suurien tunteiden leijonassa rakastaa draamaa ja huomion keskipisteenä olemista. Parhaiten kuuleijonan suurisydämisyys, anteliaisuus ja lämpö tulevat esiin ystävällisellä kommentilla, kehulla ja jopa imartelulla. Sen sijaan välinpitämättömyys, huomion puute ja negatiivinen arvostelu tuo esiin kuuleijonan ylpeyden, itsekkyyden, ylimielisyyden ja tarpeen pomotella muita.

Jupiter siirtyy huomenna oinaaseen ja on tänään viimeistä kokonaista päivää kaloissa. Jupiter viihtyy kussakin eläinradan merkissä vuoden verran - sääntö, joka on tehty rikottavaksi. Tammikuussa 2010 kaloihin mennyt jupiter viiletti oinaaseen kesäkuussa 2010 ja palasi sieltä kaloihin syyskuussa 2010.

Jupiterin on korostanut henkisyyttä ja henkistä kasvua. Olemme oppineet uudet sanat mindfulness ja downshiftaaminen. Ajatus siitä, että ympäröimme itsemme liialla ja turhalla tavaralla on johtanut tavaroista luopumiseen, pois antamiseen.

Kalojen merkkiin liittyvää rajattomuutta, asioiden sulautumista toisiinsa on tänä aikana tarkasteltu etenkin elokuvissa. Unien merkitys todellisuuden muokkaajana Inceptionissa saa kysymään, mikä on totta, missä todellisuus on. Samaa kysyy Shutter Island, joka tuo Inceptionia vahvemmin esiin lääkkeiden ja huumeiden merkityksen todellisuutta etsiessä ja sitä paettaessa.

Jupiter kaloissa nosti pintaan myös unelmat paremmasta maailmasta ja luottamuksen siihen, että yhdessä olemme vahvoja ja pystymme vaikuttamaan asioihin. Olemme yhtä. Kalojen merkkiin liittyvät unelmat voivat kuitenkin muuttua pettymykseksi. Vastakkainasettelu vahvistuu, dogmaattisuus ja yksisilmäisyys saavat ihmiset vihaamaan toisiaan. Ja mitä ne jätelautat valtamerissä oikein ovat? Mitä me olemme tehneet tälle planeetalle?

Huomenna oinaaseen siirtyvä jupiter ei enää unelmoi tai ahdistu pettymyksestä, vaan aloittaa tekemisen ajanjakson.

Ei kommentteja: