tiistai 22. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 220211

Aamu alkoi dynaamisesti kuun tehdessä vaa'asta kolmiota Neptunkselle ja Marsille vesimiehessä. Intuitio johdattaa askeleita myös kuun siirryttyä skorpioniin klo 11:29. Kuun kolmiot Merkuriukselle, Chironille ja Auringolle kaloissa ja sekstiili Plutolle kauriissa saa etsimään merkitystä omalle elämälle ja tapahtumille maailmalla.

Jupiterin neliö oinaasta Plutolle kauriissa on jo antanut merkkejä voimastaan. Libyan tapahtumat, kansalaisten mielenosoitukset vapauden ja demokratian puolesta ja Gaddafin vastaiskuna kansalaisten pommittaminen, kertoo rohkeudesta taistella unelmien puolesta ja vallanpitäjien häikäilemättömästä tavasta pitää kiinni vallastaan. Jupiterin ja Pluton neliö on tarkka loppuviikolla, mutta hitaiden planeettojen aspektina se vaikuttaa tämän viikon lisäksi ensi viikon.

Jupiterin ja Pluton neliön aikana luopuminen sellaisesta, jolla ei ole enää merkitystä, on tärkeää. Helppoa se ei ole. Mutta vain siten uusi, paremmin nykyistä elämää vastaava, voi tulla tilalle.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Otan sinuun yhteyttä sillä blogisi on erittäin mielenkiintoinen ja tyylikäs. Olisin kiinnostunut yhteistyöstä blogisi kanssa. Pyytäisin sinua ottamaan yhteyttä minuun sähköpostitse, jotta voimme keskustella asiasta enemmän.

Terveisin,
Maiju
maiju.hamalainen@goviral.com