perjantai 25. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 250211

Vuorokausi alkoi auringon ja kuun neliöllä puoli kahden aikaan yöllä. Kuun viimeisen neljänneksen vaihetta kutsutaan tietoisuuden kriisiksi, jolloin käydään elämää läpi. Jotkut seikat tuntuvat edelleen hyviltä ja tärkeiltä, kun taas jotkut tuntuvat vain painolastilta. Elokuvassa Up in the air George Cloonyn esittämä päähenkilö luennoi turhista painolasteista pari kertaa. Hänen oppinsa oli, että suurin piirtein kaikki on turhaa, etenkin ihmissuhteet. Aivan näin kriittinen ei oman elämänsä suhteen kannata olla.

Auringon ja Merkuriuksen konjunktio kaloissa siivittää sanoja ja mielikuvitusta. Kummankin sekstiili Plutolle kauriissa lisää kyvyn pureutua ongelman ytimeen ja löytää ratkaisu vaikeisiin ongelmiin. Puheen ja kirjoitetun viestin voima on suuri. Auringon ja Pluton seksitiili antaa energiaa kohdata vaikeita asioita – ja mennä eteenpäin.

Tämän päivän taivaallinen kuvio on kuitenkin Jupiterin neliö oinaasta Plutolle kauriissa. Jupiterin liioittelu ja Pluton fanaattisuus ottavat yhteen. Energiaa riittää luonnonmullistuksiin, kansannousuihin ja –murhiin. Varovaisuudesta ei ole tietoakaan. Jupiterin ja Pluton neliöön liittyy vahvaa vastakkainasettelua, joustamattomuutta ja manipulaatiota sekä rehentelevää varmuutta omista resursseista ja vallasta.

Kuu jousimiehessä sanoo helposti suorat sanat seurauksia ajattelematta. Tarkoitus on kuitenkin ehdottomasti hyvä. Älä pahoita mieltäsi ystäväsi töksäyttäessä "totuuksia".

Päivän synttärisankari on Pierre-Auguste Renoir (s. 1841 – k. 1919). Sen kunniaksi hänen maalauksensa The Garden in the rue Cortot, Montmartre vuodelta 1874. Alkuperäisenä maalaus on nähtävissä Pittsburghissa sijaitsevassa Carnegien taidemuseossa.


Ei kommentteja: