torstai 24. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 240211

Aamupäivän kapinallisuuteen (kuu skorpionissa kolmio Uranus kaloissa) liittyy epärealistisia käsityksiä omista kyvyistä (kuu skorpionissa neliö Neptunus vesimiehessä). Pidä siis varasi, miten ja mitä vastaan kapinoit. Aikataulussa pysyminen voi näillä kuvioilla olla vaikeaa.

"Mitkä aikataulut?", kysyvät aurinko, Merkurius, Mars, Chiron ja Uranus kaloissa, sillä vahva intuitio johdattaa askeleita ja ajatuksia. Marsin ja Chironin konjunktio luo positiivista asennetta ja pelottomuutta tarttua kipeisiin asioihin.

Auringon ja Merkuriuksen konjunktio kaloissa siivittää sanoja. Puhe ja kaikenlainen itseilmaisu on sujuvaa, mutta pikemmin tajunnanvirtaa kuin loogista ja analyyttistä.

Jupiterin ja Pluton neliö alkaa olla vahvimmillaan. Kunnianhimoisia tavoitteita vauhdittaa luottamus siihen, että mikä tahansa on mahdollista. Omien resurssien ylenpalttinen liioittelu on mahdollista.

Kuu siirtyy klo 14.46 jousimiehen merkkiin ja valaa rohkeutta ja seikkailumieltä. Alkuillasta kuun neliöt Marsille ja Chironille kaloissa voivat lisätä herkkyyttä pahoittaa mielensä ja kiivastua. Jousimieskuun laaja-alaisuudella ja hyväntahtoisuudella nekin voi kääntää positiiviseksi.

Ei kommentteja: