sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Päivän horoskooppi 200211

Hämmentävä päivä. Sinänsä kuu vaa’assa ei hämmennä eikä myöskään Merkuriuksen ja Marsin konjunktio vesimiehessä. Hämmentäjänä toimii Neptunus, joka on Merkuriuksen ja Marsin konjunktion kolmas osapuoli.

Merkuriuksen ja Marsin konjunktio on nopeatempoinen sanoissaan ja teoissaan. Ideoista tulee välittömästi tekoja, joita olet valmis puolustamaan kaikin keinoin. Myös ärsyyntyminen on nopeaa, mikä tahansa pikku seikka voi pistää vihaksi. Väittelyt syttyvät nopeasti ja yhtäkkiä huomaat kiihkeästi puolustavasi asiaa, johon et edes sinä täysin usko. Leppoisaa sunnuntaita vaan!

Neptunus voi kuitenkin sotkea ajatteluasi ja tehdä sen niin epäselväksi, että väärinymmärtäminen on hyvin todennäköistä. Omasta mielestäsi olet toki ilmaissut itsesi hyvin selvästi ja taas saadaan hyvä syy Merkuriuksen ja Marsin sponsoroimaan kiihkeään väittelyyn ja riitaan.

Toinen Neptunuksen ansioksi luettava ongelma on itsesi vähättely. Mitättömyyden tunne, voimattomuus ja rohkeuden puute lannistavat. Vaikka kuinka luettelisit mielessäsi, mitä kaikkea olet ja mitä olet elämässäsi tehnyt, merkityksettömyyden tunne voi olla vahva.

Kuinka tällaisesta voi selvitä?

Luota kuuhun vaa’assa, joka on valmis tekemään kaikkensa välttääkseen konfliktia. Käytä Merkuriuksen ja Neptunuksen aktivoimaa mielikuvitusta tekemällä mielikuvituksellisia asioita. Maalaa, kirjoita, tutki ja uppoudu musiikkiin, elokuviin ja kirjoihin. Sen sijaan että keskittyisit omaan surkeuteesi, huolehdi muista. Pidä huolta, auta, ota huomioon.

Älä silti unohda tai syrjäytä itseäsi, sellainen ei auta ketään.

Ei kommentteja: