torstai 21. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 210411

Venus siirtyi aamulla oinaaseen ja on aika toimia. Flirttailla ja antaa intohimon viedä - ja tehdä nopeita ratkaisuja. Ihmissuhteet, rakkausasiat, itsearvostus ja raha-asiatkin ovat nyt voimakkaan oinasmaisen provosoinnin kohteita ja välineitä.

Kaiva kaapista avokaulaisin paita, lyhyin hame tai kireimmät housut. Oman seksuaalisuuden hyväksyminen ja sen avoin esille tuominen voi hätkähdyttää itseä ja muita. Venus oinaassa kulkee omia polkujaan ja arvostaa myös toisessa ihmisessä itsenäisyyttä. On aika olla rohkeasti sitä mitä on.

Kuu jousimiehessä aktivoi tänään hyvää positiivista energiaa tekemällä kolmion Merkuriukseen, Marsiin ja Jupiteriin oinaassa. Tänään ei kannata jäädä kotiin sohvalle katsomaan televisiota, eivätkä nämä kolmiot siihen edes yllytä. Maailma kutsuu, uudet ihmiset ja ajatukset ovat heti nurkan takana. On vain otettava askel pois turvallisesta ja mukavasta.

Päivän synttärisankari on The Curen vokalisti Robert Smith (s. 1959). Sen ja oinasvenuksen kunniaksi The Curen Let's go to bed.

Ei kommentteja: