perjantai 22. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 220411

Kuu menee kauriisiin klo 13.24, joten voisi kuvitella edessä olevan järjestelmällinen, aikataulutettu ja käytännön asioiden päivä. Jos päivän ainut aspekti olisi auringon kolmio härästä kuulle kauriissa, päivä soljuisi miellyttävästi suunnitelmien mukaan.

Kuitenkin kuun sekstiili Neptunukselle kaloissa voimistaa intuitiota ja saa tekemään asioita hetken mielijohteesta. Kuun neliöt Venukselle ja Uranukselle oinaassa saavat aikaan tyytymättömyyttä ja levottomuutta. Itseään vastaan ei voi toimia.

Venuksen ja Uranuksen konjunktio oinaassa järisyttää ihmissuhteita, arvomaailmaa ja jopa taloudellinen tilanne saattaa muuttua. Yllättävät tapahtumat, kohtaamiset ja ihmiset muuttavat vakiintuneita kuvioita. Rakkaus iskee kuin salama kirkkaalta taivaalta, samoin voimakas vapauden tarve. Luutunut parisuhde voi saada kyytiä, koska tarve toteuttaa itseä on voimakas. Vain sinä määrittelet itsesi, millainen olet ja mitä haluat. Muiden yritykset rakentaa ympärillesi määrittelykehikkoa ovat Venuksen ja Uranuksen konjunktion aikana erityisen raivostuttavia.

Ei kommentteja: