lauantai 23. huhtikuuta 2011

Päivän horoskooppi 230411

Kuu kauriissa tekee haastavia neliöitä Merkuriukseen ja Marsiin oinaassa sekä Saturnukseen vaa’assa. Hyvästä syystä voidaan kysyä, kuinka moni asia voi yhdellä kertaa ottaa päähän?

Merkuriuksen edustama ajattelu voi olla ylitunteellista ja pateettista tai täysin tunnekylmää. Kuun ja Marsin neliö on voimistaa tunne-elämää ärhäkkyyteen ja ärtyisyyteen asti ja nostaa jopa kuumeen. Kuun neliö Saturnukselle on samanaikaisesti kuun ja Merkuriuksen neliön kanssa. Yksinäisyyden ja hylätyksi tulemisen tunne voi riuduttaa ja tehdä toimintakyvyttömäksi. Onneksi nämä aspektit ovat lyhytaikaisia.

Venuksen ja uranuksen konjunktio oinaassa jatkaa itsen määrittelyä yllättävissä tilanteissa ja kohtaamisissa. Riskinotto sosiaalisissa tilanteissa ja rakkaudessa kannattaa!

Merkurius lopettaa perääntymisen ja kääntyy kulkemaan eteenpäin. Hässäkkää väärinymmärrysten ja virheellisen informaation takia voi vielä ilmetä muutaman päivän ajan, samoin junasta myöhästymisiä ja internetyhteyksien katoamista. Vauhtiin päästessään eteenpäin kulkeva Merkurius oinaassa vauhdittaa kaikkia edustamiaan asioita: ajattelua, puhumista, liikenneyhteyksiä, viestintää ja kaupankäyntiä.

Vilkasta lankalauantaita!

Ei kommentteja: