sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 120611

Kuu siirtyi yöllä intensiivisen skorpionin merkkiin. Ilon, surun ja erityisesti intohimon tunteet ovat voimakkaat ja syvät. Pinnallisuus kauhistuttaa, sillä siten ei skorpionikuun mukaan saada mitään todellista esiin. Vanhojen pelkojen ja rajoitteiden tullessa pintaan tajuat, että niistä voi päästä eroon. Kuun sekstiili Plutolle, skorpionin hallitsijaplaneetalle, vahvistaa skorpionikuun ominaisuuksia.

Auringon ja Merkuriuksen yhteistyö kaksosissa hyötyy skorpionikuusta siten, että keskittyminen tietoon, tiedonjakoon ja sosiaalisiin suhteisiin on suurempaa kuin se pinnallisessa kaksosten merkissä yleensä on.

Satunus vaa’assa lopettaa perääntymisen huomenna aamulla vaa’an 10 asteessa. Aikaa hallitsevan Saturnuksen perääntyminen on tuntunut kahdella tavalla riippuen syntymäkartasta. Toisille se on merkinnyt asioiden pysähtymistä: työt eivät etene, parisuhde polkee paikallaan ja muuten vaan asiat jumittavat. Toisille perääntyvä Saturnus on merkinnyt eteenpäin menoa. Saturnuksen totuttautuessa suoraan kulkemiseen (12.-17.6.) elämä voi tuntua kinuskikastikkeessa tarpomiselta. Paksua ja tahmeaa, silti kaiken vaivan arvoista.

Ei kommentteja: