torstai 16. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 160611

Kuu kauriissa arvostaa tehokkuutta ja työtä. Aikaa, resursseja tai energiaa ei saa haaskata! Kuu kauriissa on hyvin systemaattinen, mutta eilinen kuunpimennys hämmentää edelleen.

Fiilikset päivän mittaan vaihtelevat suuresti kuun ahkeroidessa aspekteja planeettojen kanssa. Kuun sekstiili Neptunukselle kaloissa vahvistaa intuitiota, mielikuvitusta ja tunteita – kaikki melko vieraita asioita kauriskuulle. Kolmio Jupiterille härässä tuo itseluottamusta, hyvää fiilistä ja halua valloittaa koko maailma. Neliö Uranukselle tuo ahdistuksen, tunteen vankina olemisesta. Vapaudenkaipuu on suuri eivätkä päivittäiset rutiinit helpota oloa. Illalla kuun konjunktio Pluton kanssa kauriissa tuo mukanaan äärimmäiset tunteet.” Jollet ole puolellamme olet meitä vastaan”.

Merkurius siirtyy rapuun illalla kymmenen aikaan ja tapa ajatella, suhtautua tietoon ja jakaa sitä sekä kommunkoida siirtyy hyvin henkilökohtaiselle tasolle. Kun Merkuriuksen tiedonjano kaksosissa kohdistui kaikkeen mahdolliseen tiedon itsensä vuoksi, ravussa Merkuriukselle merkitsevät eniten itseen, perheeseen ja sukuun liittyvät tiedot. Saamansa tiedot Merkurius ravussa muokkaa omikseen tunteidensa ja kokemustensa kautta.

Merkurius on ravussa 2.7. asti ja tänä aikana tunteet värittävät ajattelua. Sanat ja puhe sisältävät useamman kuin yhden ilmeisen merkityksen. Piilomerkitykset, jotka ovat viestin varsinainen sisältö, vaikeuttavat toki viestin ymmärrystä. Vahva mielikuvitus ja intuitio näkyvät luovuutena ja huumorina.

Ei kommentteja: