maanantai 13. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 130611

Kuu jatkaa ehdottomassa skorpionissa koko päivän. Kaikki tai ei mitään –asenteella voi saada paljon aikaiseksi. Illalla kuun tehdessä oppositiota Marsille härässä ehdottomuuden vaatimus voi johtaa erimielisyyksiin ja tulisiin riitoihin.
Venuksen sektiili kaksosista Uranukselle oinaassa tuo päivään miellyttävää poikkeavuutta. Tapaamiset voivat johtaa näkemään asiat ja oman elämän uudella tavalla. Venuksen ja Uranuksen kaikki aspektit tuovat ihmisiä yllättäen yhteen, mutta sitoutumisesta ja kestävästä suhteesta ne eivät lupaa mitään.

Saturnus lopetti aamuyöllä perääntymisen. Vaa'assa Saturnuksen opetus liittyy ihmissuhteisiin. Tosiasioiden ja rajoitteiden hyväksyminen vahvistaa Saturnuksen mukaan suhteita. Kestävä ja hyvin toimiva suhde – oli sitten kyse parisuhteesta, ystävyydestä tai esim. työsuhteesta – edellyttää siihen satsaamista, kovaakin työtä. Itsen kustannuksella sitä ei kuitenkaan voi tehdä.

Suuren opettajan lisäksi Saturnusta pidetään myös tuomarina, joka palkitsee hyvät teot ja rankaisee pahoista teoista. Tämän ajattelun mukaan huonosta tuuristaan voi syyttää vain itseään ja hyvästä onnestaan kiittää vain itseään. Ehkä joissakin tilanteissa näin onkin, mutta ainakin minun on tätä vaikea kokonaan hyväksyä.

Weezerin laulaja/kitaristi Rivers Cuomo täyttää tänään 41 vuotta. Sen kunniaksi "Say it ain't so".

Ei kommentteja: