keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Päivän horoskooppi 150611

Täysikuu ja täydellinen kuunpimennys klo 23:14! Täydellisessä kuunpimennyksessä kuu joutuu kokonaan maan varjoon. Kuu näkyy punaisena, sillä valoa pääsee jonkin verran maan ilmakehän läpi ja koska siitä on suodattunut pois auringonvalon sinertävät värit. Toivottavasti taivas ei ole pilvessä ja saamme ihailla upeaa kuuta!
Kuunpimennys on kolmas tämän kesän pimennyksistä. Auringonpimennys 2.6. heti vuorokauden vaihdettua, kuunpimennys tänään ja toinen auringonpimennys 1.7. puolenpäivän aikaan edustavat voimakasta muutosenergiaa. Äkilliset muutokset elämänsuunnassa ovat yhtä mahdollisia kuin harkitutkin. Juttu on vain siinä, että kuunpimennyksen aikaan ei uutta kannata aloittaa. Lisäksi voi käydä niin, että muutoksen suunta selviää vasta heinäkuun auringonpimennyksen jälkeen.

Aika on hermostunutta, odottavaa ja mitä vain voi tapahtua.

Tämä täysikuu on hyvin älyllinen, sillä se tapahtuu kuun ollessa 24 asteessa jousimiehessä ja auringon 24 asteessa kaksosia. Katsotko isoa kuvaa ja jätät huomaamatta tärkeät yksityiskohdat? Vai etkö näe kokonaisuutta yksityiskohtien sokaisemana? Täydenkuun tavoitteena on mahdollistaa tasapaino edustamiensa vastakkaisuuksien välillä.

Täysikuu on romanttinen, aina. Täysikuu on hyvin ihmissuhdekeskeinen ja se voi avata silmät katsomaan toista tai toisesta heijastuvaa omaa kuvaa uudella tavalla. Älyllisestä luonteestaan huolimatta myös tämä täysikuu valaisee tiedostamatonta ja alitajuista. Miten muuten voisi olla punaisen kuun kanssa?

Ei kommentteja: